torsdag 2. februar 2012

"Broder Gadd-Fæl"

Broder Gadd-Fæl
(Brother Cadfael)

Drapert i dyp rosa metallic lakk, dynket i duggfriskt håndsprayet juksevann, på en seng av grønn-ladne klorofyll-madrasser nyter Broder Gadd-Fæl sitt herskapelige liv i hagen til Blomsterstjernen. Full av Maradonna-nykker og med puter godt oppunder ørene møter han verden med et hovent blikk. 

Det skal mere til enn en slapp Bergens-sommer før denne hertugen gidder blotte kronjuvelene - godt gjemt bak syvdoble kronblader.

Men til tross for sin uspiselige rocokkostil må man bare tilgi ham, elske ham, forherlige ham... 

Ringen er sluttet... 
"We have created a monster!"





8 kommentarer:

 1. En sjarmerende rose! Denne blir nok vanskelig å slå, ja! Uansett, så ønsker jeg deg lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 2. Broder Godt og fæl, ja. Glemmer så fort at roser i kjoler også er hankjønn. dekadent ,krevende, forfengelig, akkurat som Ludvig den 14. men ikke til å få øynene fra. Jo en verdig x -faktor kandidat, ikke bare det lille ekstra, men det hele! dessuten jo vil en seier bygge opp om hans ekstra fæle ego! Flott!
  hvem er Cadfai eller i huleste han er oppkalt etter?

  SvarSlett
 3. Dekadent fyr han Gadd, og vakker.

  Hyggelig å ha deg med på konkurranse, også på en torsdag og da! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe! Ja det gjør direkte vondt i kropp og sjel når jeg må bryte "fredagsløftet".

   Slett
 4. Rosa er 'n, det skal han ha! Oppkalt etter en detektivhelt i form av en munk er han egentlig, Brother Cadfael. Av en eller annen grunn (lettere å si?) heter han 'Brother Cadaffel' her i hagen. Han blir lett uggen og innesluttet i evige regnsommere, men hvem blir ikke det?

  SvarSlett
 5. En nydelig vakker rose!
  Gleder meg til å fylle bedene med roser i år. Jeg har funnet ut at jeg må satse alt på bedene som ligger på nedsiden av veien. Høøøøyt oppe, så monsterulldott ikke kan komme til med sin form for "luking". Rosene liker seg der. Nå må bare våren komme. Jeg har utviklet et hat forhold til denne vinteren. Influensaen har inntatt kroppen min..
  Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 6. Jeg vil på vegne av Gadd-Fæl takke for de flotte lykkønskningene!
  Men jeg vil råde dere til å være nøysom med de positive adjektivene i hans nærvær! Han er allerede "stappfull av seg selv"... Uspiselig, hoven og selvopptatt.

  SvarSlett