fredag 6. januar 2012

Den lille maskerevolusjonen


NYTT GODTÅR!!!


Velkommen til «Nye Blomsterstjernen»!

Ja de med briller og høreapparat har gjerne allerede lagt merke til den freidige nye design? Nye farger, nye bilder og ny font! Fra lilla til grønt på 1-2-3. Ikke nok med det! Bloggen er også deilige 180 piksler bredere enn før! Selvsagt blir det bredere dekning av slikt...

Og det kløktige øyet vil gjerne også bemerke seg at Tull & Tøys andelen har steget med småpene 2% siden forrige sesong? Hus & Hjem går opp ett prosentpoeng, mens Blomst & Have går tilbake hele 5 prosentpoeng og er nå nede i rekordlave 91 mandater!!! Men til tross for valgskredet beholdes likevel det soleklare flertall.

Ja her skal det virkelig bli omveltninger i det nye året! Dere husker kanskje at Blomsterstjernen for unøyaktig ett år siden kom med 3 nyttårslovnader:

1: Han skulle skrive langt kortere innlegg
2: Publisere hver eneste fredag 
3: Overdrive og underdrive uendelig mye mer

To av tre forsett ble gledelig nok fullført med glans! Men når det gjelder lovnad nummer 1 sviktet han dessverre katastrofalt!!! Isteden ble innleggene lengre og mer kronglete for hver fredag som gikk. Skriveprogrammet gikk tomt for ark, tastaturet var til stadighet i manko på bokstaver og Blogspots' server ble sprengt i fillebiter hver enda fredag!

Men i 2012 skal det bli andre boller! Små søte sukkerboller...

Fjærkledd maskerademaske?               Smaløyd kattemaske?               Pelskledd kattemaske?

Forandringene lar seg nok lettest forklare i en langrennsfaglig språkdrakt...

I fjor slet Blomsterstjernen seg gjennom 5-mil etter 5-mil hver bidige fredag! Noen ganger på lette preparerte superski, gjennom løs deilig puddersnø i susende nedoverbakker. Andre ganger på råtne treski gjennom sludd, storm og klabbeføre opp gjennom Splügenpasset… Enkelte ganger var riktignok tilskuerne dradd hjem lenge før han utslitt krysset målstreken. Men han kom til mål, hver bidige gang, og stakk til slutt av med seieren i den prestisjeløse langdistansecupen!

I år satser Blomsterstjernen imidlertid utelukkende på sprintcupen! Eksplosivitet, hurtighet, styrke og sluhet skal eksponeres til fulle! Han stiller til start i bloggernes Formel-1! På kun 1500 tegn må han nå få sagt det som tidligere krevde 15000 tegn (minst). Har han virkelig en sjanse? Neppe

Aeroflot sovemaske?               Konemors favorittmaske?               B-gjengen maske?

Beklager til alle som nå gikk i sjokk og fikk både Kvikklunch og appelsiner i vrangstrupen... Jeg hører allerede klageropene! "Sprint? Hva for sport er det??? Nei gi oss heller søvndyssende langdryge endeløse utmattelses-ritt med 3 kasser Kvikklunch foran TV'en!"

Slapp av! Ro ned gemyttene! Ta det heeeeeelt med ro! Blomsterstjernen skal selvsagt også  gå noen langdistanserenn innimellom! Men kun i godvær! Kun på superski! Kun når han har stooore vinnersjanser! Men disse rennene vil nok dessverre kun gå i reprise... Og det på en helt annen kanal… Når tiden er moden… Om den blir moden...

Hold ut den som orker!

Takk for det gamle!
Denne gang skal jeg holde ord! Bokstavelig talt...

Vemmelig hilsen, P.S. I dagens billedserie tester Blomsterstjernen ut nye masker med tanke på 2012-sesongen. Hvilken maske mener leserne best fanger opp essensen av det nye året? Han er fremdeles i tankeboksen…


25 kommentarer:

 1. Grønn heading kler blomsterstjernen! Masker ja, blei mer opptatt av hårsveisen eg. Men, det er jo heller ikke et nytt tema i blomsterland. Ja nyttårslovnader er til for å brytes, så får vi se. Mine lovnader er å lese bruksanvisningen til mobilen og fotoapparatet. Men det har eg jo et helt år på.....

  SvarSlett
 2. Det var fantasisk å komme inn på bloggen din i dag! Virkelig stilig frisk ny header! Og mange flotte masker! Den fjærkledde maskerademasken er min favoritt. Jeg tror den fanger opp essensen av det nye året.

  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Takk for det Mormor! Grønt er undervurdert i dagens moderne samfunn. Og hårsveisen blir gjerne litt sånn på snei når man har brukt opp alle lommepengene på blomsterløk...

  Min dystre spådom er nok at du dessverre IKKE klarer å komme gjennom de nevnte bruksanvisninger... Jeg tviler på om noen i hele verden har klart det noensinne..?

  SvarSlett
 4. Takk Fjordlykke:)
  Headeren ble kanskje litt stor??? Men hva annet er vel å forvente når man er stormannsgal? Den fjærkledde maskerademasken er notert...

  God helg i retur!

  SvarSlett
 5. HVA…. Leser dere ikke bruksanvisninger? Det er jo verdens beste senge lektyre….Og ja, jeg er alvorlig. Jeg leser bruksanvisninger, men har til forsett å ikke lese alle. Nå følger det jo ikke med heller lengre siden alt er på nett. Så det skal nok gå å holde det forsettet. (og de jeg har er jo lest..)

  Jeg synes du kler den fjærkledde masken best, den som er konemor favoritt skremte meg litt i denne sammenhengen…

  Og til sist. Layouten er kjempe flott.

  SvarSlett
 6. Du Vilde Hilde! Da vet jeg hvem jeg skal kontakte neste gang jeg står fast med fotoapparatet eller vaffeljernet.

  Ja den fjærkledde maskerademasken ser ut til å være pop... Dessverre havnet den nesten i peisen da konemor så den...

  Forøvrig har du helt rett i at konemors favorittmaske er skummel! Typisk sånn bankrobber-stil.

  SvarSlett
 7. Hei på deg og godt nytt år!
  Flott, ny grønn blogg!!
  Jeg stemmer som alltid på annet enn de andre,min favoritt er B-gjengmasken - men med påTENT lys attåt..ser mistenkelig slukket ut det der du..(husk jeg er ditt eneste? medlem i tente-lys-klubben, min stemme skal høres)
  Med innlegget om stjeling av roddiser i andres hager og parker i minne, synes jeg B-gjengens maske passer. Husk bare å kle mor og kånemor også...en skikkelig B-gjeng=Blomster-gjeng?

  SvarSlett
 8. Godt nytt år!
  Wow - fikk et boost av farge og positivitet av den nye siden din. Gratulerer - veldig fin. Stjernens favorittfarge kom til sin rett, og at headeren var litt stor gjør ingenting =) Man skal vite når man besøker en stjerne he,he

  Jeg stemmer på smaløyd kattemaske =)
  Stjernen må ikke dekke til det flotte utgangspunktet for mye ;-)
  Lykke til inn i det nye året.

  SvarSlett
 9. Tone: Takk for tips om å maskere fruen også! Barna er allerede glad i kattemaskene. Snart er vi en firhodet B-gjeng på slang i nabolaget... P.S. Det var faktisk tent lys i staken. Men som alle vet har kubbelys en lei tendens til å bli fryktelig dype i midten!

  Hverdagsglede: Takk for nok en daglig glede:) Målet er å inneha verdens grønneste blogg! på godt og vondt...

  SvarSlett
 10. Puh! Jeg var redd du hadde kasta maska, jeg - for det hadde jo vært kjedelig. Bare en helt "vanlig" Blomsterstjerne, liksom...

  SvarSlett
 11. Takk for fin kommentar. :) Mange stilige masker du har her, ja. ;) Har sett på den fine reportasjen fra hjemmet ditt i BT. :)

  SvarSlett
 12. Grattis med nytt bloggutseende.Veldig fin! Du begynner å bli en fredagsvane her i huset nå. Tror det er bra, altså. Er forøvrig enig med min gode venn Fjordlykke, og mener at du bør plukke restene av den fjærkledde ut av peisen igjen. Det er selvsagt den som vinner. Hvis toget er helt gått for den har vi sikkert noe paljettdekorert her i huset du kan disponere.
  PS. Og gratulerer med at du hittil har holdt nyttårsforsettet om kortere innlegg (rett nok er vi bare i uke 1, men dog...)

  SvarSlett
 13. Hei Blomsterstjernen.
  Det er da ikke verst å klare å holde 2 av 3 nyttårsforsetter et helt år!!? Jeg klarte ikke å overholde mitt ene en gang: å ikke ha noen nyttårsforsetter... ;-)
  Med grønne hårgeleer friskt i minne, så føles jo header og tema veldig riktig... :-D Med hensyn til valg av maske, så overlater jeg det til andre av dine lesere. Jeg kommer til å sette pris på dine blogginlegg uansett hvilken maske du måtte velge... - Ok da- den med paljetter passer jo veldig godt til din nye header..! Jeg stemmer på et 2012 med mer glitter og glamour :-)

  SvarSlett
 14. Godt nytt år! Og gratulerer med oppussingen! Kjempelekkert altså! Gleder meg til fortsettelsen. Og konemor sin maske var slett ikke ulekker:-) Har lagt ut et fototips til deg under kommentaren din på siste innlegget hos meg.

  SvarSlett
 15. Det ble fint med nye farger, matcher innlegget om grønne tingeltangler, kremer og tannbørster! :)
  Synes den Venesia-inspirerte fjær-masken var stilig jeg :)

  SvarSlett
 16. Flott ny header - grønn da gitt! Ikke no som passer bedre enn det på en slik blogg vel. Med det samme tenkte jeg at Blomstertjernen nok var typograf, men det stemmer jo overhodet ikke med alle de flotte maskene. Enig med resten av gjengen - behold fjæra! :-)

  SvarSlett
 17. Hei. Ser bloggen din for første gang og liker det jeg ser/leser foreløpig. Men en lørdagsnatt egner seg ikke til å lese blogger. Kommer tilbake senere :)

  SvarSlett
 18. Hallois igjen! Jeg må ha trykket på forhåndsvisning ikke post når jeg la inn den store avhandlinga. Eneste grunnen til at kommentaren min skal kunne forsvinne. Jeg forsøker på nytt.:)

  Færre ord, kortere innlegg? dream on babe. Det blir som om den største latsabben setter seg nyttårsforsett ut å jogge fem mil hver dag. Tenk på alt som bobler inni deg når du skal skrive. Det går ikke. Det regner ikke oppover heller da vet du. ;0)
  Du får trøste deg med at du ligger langt bak meg i forhold til ord skrevet på nettet. På hagegal alene har jeg over 10 000 innlegg. Så kommer det en seks syv diverse forum i tillegg til det, så er det Flickr facebook og de tre bloggenene mine. Her er det snakk om alvorlig compolsive disorder snakkesalighet. ;o)
  Håper du ikke har lovet maskekonen dette for da ligger du tynt ann etterhvert heheee...
  Skravlebøtte klem!

  LineCathrin

  SvarSlett
 19. Mange flotte masker, og en flott "ny" side:) Skulle ha gjort noe med min også, men blir til satdighet"tatt av tiden"...huff:) Innleggene dine er gode, korte som lange er det alltid en trivelielig lesning:)

  SvarSlett
 20. Åjåjojoj! Her var det mange freske kommentarer å kommentere! Helgen er ofte så travel at jeg ikke får kommentert tilbake umiddelbart slik jeg burde, men lest dem får jeg! Tradisjonen tro akter jeg allikevel å kommentere de fleste.

  Villrose: Selv om jeg har store problemer med å holde masken, og ofte blir lang i masken, så kaster jeg den aldri... Uten masken mister jeg jo dessuten evnen til å se ting jeg ikke skulle sett...

  Hulda: Takk for hyggelig kjendisbesøk :) Om "stilig" er det rette adjektivet ang maskene vet jeg ikke...

  Birthemor: Flotte greier! Planen er å lage innlegg så gode og samtidig så korte at man skal kunne lese dem under rulleteksten av "Nytt på Nytt" og være ferdig før applausen i "Skavlan" avtar. Og på den måten presse seg inn i gullrekken... 1 min og 23 sekund holder vanligvis...

  Stein: Du imponerer! En elegant doktrine du steller i stand her. "Å ikke klare å holde sitt løfte om å ikke ha nyttårsforsett..." Den var dyp. Det får oss alle til å tenke :)

  Mathildes': Jeg rødmer... Men skal sporenstreks inn å sjekke ut dine fototips! På forhånd takk!

  TigerTina: Takk for at du lærte meg et nytt ord/begrep: "Tingeltangler"!

  Blomsterguri: Typograf eller topograf? Er det typisk skrivemaskinskrift jeg her har anskaffet meg? Målet er at Blomsterstjernebloggen skal bli en av verdens grønneste blogger!

  Wenche: Alltid hyggelig med nye besøkende! Angående nattelesning vil jeg bare opplyse om at 9 av 10 Blomsterstjernelesere leser bloggen i skjul nattestid. Menn - for at de ikke vil bli tatt på fersken i usømmelig lesning. Damer - i frykt for at deres husbonde skal bli sjalu over at de titt og ofte besøker en manneblogg...

  Shabbylishious: Da jeg skrev at Blomsterstjernen vant langdistansecupen mente jeg selvsagt i herreklassen! Det er ikke tvil om hvem som er den ubestridte i kvinneklassen :)Titusen innlegg i hagegal!?! Er du gal? :) Pr definisjon ligger Blomsterstjernen alltid tynt an...

  Linda: Takk for nok en hyggelig kommentar, og i lige måde! Men jeg er fremdeles i sjokk over å se at selveste Claus Dalby har vært inne og kommentert bloggen din! Lurer på når Morten Harket legger igjen kommentar her hos meg..?

  Ha en fin uke!
  B*

  SvarSlett
 21. Hei!

  BoligDrøm er jo så heldige å få dine herlige innlegg helt eksklusivt, helt nede i 1200 tegn (inkl mellomrom!) - vi vet du klarer det!

  Stemmer for øvrig på alle maskene.

  BoligDrøm

  SvarSlett
 22. Takk for tilliten! 1200 tegn uten mellomrom er nesten ikke til å tro!?! Jeg vil forøvrig involvere BoligDrøm i kommende fredags blogg :)

  SvarSlett
 23. Takk for hyggelige kommentarer. Alle oppskrifter blir lagt på www.bestemorsmat.blogspot.com

  Noen er lagt ut allerede. Med kobling fra menyer (skal rydde litt til) er det kobling til innkjøpsliste og plan for gjennomføringen.

  SvarSlett
 24. Dette innlegget har gått meg hus forbi! Stiiiiilig ny header! Slitan! Jeg ble veldig inspirert merker jeg, min header skal snart få seg en oppfriskning den også.
  Og så mange masker, herlig samling!
  Ha en flott tirsdagskveld, til tross for øs-pøs-regn :)

  SvarSlett
 25. Takk for det Millie-Moi!

  Headeren din er fin som den er den! Men alltid skøy å friske litt opp en gang i blant. Det er jo en ny vår?

  P.S. Tirsdagskvelden var helt ypperlig selv om det øste både opp og ned.

  SvarSlett