fredag 14. september 2012

Blomstergutten VilikkeNei! Jeg vil ikke! Vil ikke!!! Nei, nei, nei! NEI!!! NEI!!!!!!


Hva i all verden?!?
Hva er det han ikke vil?!?
Og hvorfor vil han det ikke?!?
Har han stått opp med feil fot?!?
Hvorfor bruker han 6-doble utropstegn?!?
Er det fordi han har mistet nok en følger siden sist?
Og hva gjør den yndige erteblomsten oppe i det hele?

Den som klarer å holde ut helt til neste fredag får se...

God helg!
P.S. Alle vinnerne fra Gavedrysset er nå tatt hånd om, selv de med hemmelig adresse! Det ryktes til og med at Sommerfuglbuskstiklingene er kommet i jorden hos sine nye eiere. Fantastisk! "Lille Rips" sender ut armbånd og happy lights direkte fra seg. BoligDrøm tar seg av de 2 abonnementvinnerne. Så da er det bare for Blomsterstjernen til å sende av gårde Riddersporefrø i dag. Siden jeg høstet så mange skal jeg være ekstra snill og plukke ut 2 trøstefrøpremier blant dagens kommentarer (om det kommer noen).28 kommentarer:

 1. Regntøy, jeg tror blomsterstjernen ikke vil ha på regntøy. Det er klamt og vondt å bevege seg i. Sjøstøvler er tungt og ekkelt. Dessuten vil han ikke være ute når regnet skildrer nedover nakken og inn i støvlene. Kanskje er han ikke en ekte bergenser? jeg tror han er en ekte bergenser, jeg tror nemlig at ekte bergensere heller ikke liker regn. Men de kan som oss andre ikke gjør noe som helst med det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker regn!!! Han kan ikke få nok! I dag valgte han sågar å sykle til jobb i pøsende regn selv om konemor tilbød skyss pr tørr & varm automobil...
   Så den må du lengre ut på landet med :)

   ✿★

   Slett
  2. Jeg tror på kjærlighet til tannleger, kanskje han ikke vil skilles etter den fatale flåttuleveringen!

   Slett
 2. Snø! ikke snø! Hva annet kan skape SLIKE reaksjoner på en vanlig dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker snø!!! Han kan ikke få nok! Han blir kokvarm rundt hjerteroten hver bidige høst når han ser Vidar Theisen sesongdebutere med snøkrystallen over Finse!!!
   Så den må du lengre ut på landet med :)

   ✿★

   Slett
 3. Redningsvest og svømmeføtter. For sånn som det har regnet i Bergens området i det siste, så er det det mest passende å bruke nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker redningsvest og svømmeføtter!!! Han kan ikke få nok! Han har feks spart på sin selvlysende gule vest siden 1989-sesongen! Like gul utenpå og frekk lilla inni!
   Så den må du lengre ut på landet med :)

   ✿★

   Slett
 4. Akk, Vidar Theisen må heretter oppleves pr. video-opptak, da han dessverre ikke lenger er blant oss...

  SvarSlett
  Svar
  1. Å? Er han død? Huff det var trist. Jeg var i Spanien da det skjedde.
   Det er rett og slett ikke det samme med statsmeteorolog Terje Alsvik:

   http://met.no/filestore/terje_jobb.jpg?size=190x144

   Slett
 5. En løkbestilling som har forsvunnet i posten?! Deler av hagen må graves opp pga vann og kloakk rør?! Nye sko som klemmer på tåen?? Har Brann tapt en kamp???
  Og vi kommer selvfølgelig tilbake for å få det eneste rette svaret. Neste fradag?!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker løkbestillinger som forsvinner, hager som må graves opp, nye sko som klemmer og når Brann taper!!! Selv når de taper står han og gaper!
   Så den må du lengre ut på landet med :)

   Sees ved neste fradrag

   ✿★

   Slett
 6. Han vil nok ikke til tannlegen, tenker jeg.
  Trassutbrudd som vil ikke med 6 utropstegn er typisk når dagen og timen nærmer seg.Skrekkslagne Stjerneøynene lyser opp soverommet hele natta før,og ødelegger stakkars kånemors beroligende lysbildeshow i taket av hagens yndlinger i råsa-lilla-hvitt. Bildet av Erteblomsten fører ham bare videre inn i skrekkens tannlegescenario, han synes plutselig blomsten ligner tenner...blå og råtne stubber, som faller ut av seg selv...slik kan det nemlig gå hvis han ikke møter opp til timen sin! Hans kjærlighet til de ertne blomstene står for fall, han vakler og drives nå av et verre scenario-hele kjerret av blomster som ERTER må bort! Han drives til vannvidd av ertinga!! BORT BORT BORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobbelt mareritt, nei mangedoblet mareritt trehundretusengangers mareritt!
  Åjadu, slik er det!
  Hah!
  Og jeg kommer ikke lengre ut på landet :))))))))))))))))))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe... Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker tannleger!!! Han er ikke mer redd dem enn sin egen kone. Det kan kanskje skyldes at hun faktisk er tannlege? Lysbildeshowet i taket er det Blomsterstjernen selv som er ansvarlig for.
   Så selv om dette var et godt forsøk må nok også du lengre ut på landet for å få gehør :)

   P.S. Dine riddersporefrø blir sendt på mandag!

   God helg!

   ✿★

   Slett
 7. Vi er vanntette. Alle bergensere er vanntette.

  Cecilie

  SvarSlett
 8. Næmen, hva er detta? Ett innlegg på under 3 sider? :O Sikker på det ikke er noen andre som har overtatt siden her? (Midlertidig, håper jeg?)
  Hmmmm, får bite negler i spenning en hel uke fremover! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm... Sjelden man teller blogginnlegg i sider :)?
   Skal begynne med det fra nå av.
   Har du mer negler igjen?

   ✿★

   Slett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Kneipp?? Hvordan har du tenkt vi skal holde ut en HEL uke, Prins Vali- eh - Villikke????

  Fantastisk! Hadde det ikke vært kjempeartig om busken og rosestiklingene hadde funnet på å krysse seg i vinterens muml og mørke?? Enorme, duftende, spisse blomsterklaser tett besatt av roser & sommerfugler - WoW!!

  Og den lille, nye lekre ER cerisefarget! Akkurat i stil med en snasen drakt man har hengende...

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker Kneipp!!! Faktisk så har han kjøpt inn nybakt steinovnsbakt Kneipp til frokosten i dag!
   Så den må du lengre ut på landet med :)

   Og så over til det litt mer interne. Jo! En krysning av sommerfuglbusk og roser ville vært perfekt! Rosefuglbusk?!? Svære tornefrie godluktende klaser fylt til randen av sommerfugler, bier og lus...

   Gleder meg til å se bilder av den cerisekamuflasjefargede damen etterhvert...

   Slett
 11. Selvsagt liker han ikke at sommeren, og til og med høsten er på hell! Han vilikke grave opp og kaste stakkars erteblomstene og de andre sommerblomstene, han vilikke se brøytestikker langs veiene, og vilikke heller se snødekte fjelltopper nå, så altfor tidlig! Regn? Pøh, det er vi vant til, men snø???? Vilikke jeg heller!
  Jeg har nemlig sett snøstikker i dag, og LIKER IKKE!!!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker både når sommer og høst er på hell!!! Det står alltid en ny og spennende årstid for døren! (Hva er egentlig en snøstikke? En sjelden variant av snøklokke eller en hvit variant av solsikke?)
   Så den må du lengre ut på landet med :)

   ✿★

   Slett
 12. hmm, denne karen elske jo alt ser det ut som , snø, regn graving osv... nei da er det bare en ting å gjøre,de som ikke er på landet får reise ditt og vi som sitter ute på en holme (nr før måsen snakker Engelsk) får vente til neste uke,vi lever i spenning...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe! God idé! Ingenting er jo gøy som å være på landet!?! Langt langt ute på landet, nesten ute av landet?
   Alle er vel enige i det? Kanskje med unntak av de som er nødt til å bo der fast...

   ✿★

   Slett
 13. Jeg tipper at han ikke vil holde tale? Eller det er lite trolig at en som skriver som dette ikke har talegavene i behold. Jeg får holde ut i spenning en uke til. God helg :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei du!
   Blomsterstjernen elsker å tale!!! Han kan aldri få nok av sin egen stemme, sin egen fortreffelighet eller sine utsøkte rødmende evner!
   Så den må du lengre ut på landet med :)

   ✿★

   Slett
 14. Jeg vet! Han skal klippes eller flyttes?? Man skal nemlig knipe toppen av første bladsett på unge erteblomstgutter når de er blitt ca 10 cm lang. Skjønner godt at han ikke vil det, men hvis du sier at han da får blir kraftigere neste sommer så vil han nok likevel :) Eller så skal han flyttes til en mer solrik plass i hagen?
  Ha en fin kveld i regnet :) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Øh?!? Snakker du på vegne av erteblomsten eller Blomsterstjernen?!?!

   Om det er sistnevnte er du inne på et ømt punkt... Han liker nemlig ikke å klippe seg! Hans store drøm er å klippe seg akkurat å lite at ingen merker det! Når det gjelder å knipe av toppen høres også det fryktelig vondt ut? Og om han da ender opp som en tjukkas neste sommer er jo heller ikke det noe særlig å trakte etter!!! Flytt meg heller til en mer solrik plass i hagen. Det kan jeg tåle...

   ✿★

   Slett