fredag 4. januar 2013

Umaskert maskerade


Kjære lesere...

Til alle dere som nå ikke sitter med kaffe i vrangstrupen eller hjertet i rettstrupen vil jeg ønske et riktig Godt Nyttår! Til alle dere andre...  "God tur til sentralsjukeheimen..."

Det er 2013! Frimodighetens år? Slipp dere fri! Sag av lenkene! Bort med burka, BH og bleier! Kast alle hemninger, kast på håret, kast masken! Alt er lov! Har du lov - har du lyst...


Fra tid til annen kan Blomsterstjernen være litt lettlurt, litt dumsnill, litt sursøt? Et godt eksempel var da han nylig ble lokket ut på dypet. Agnet smakte rett og slett alt for godt. Han klarte bare ikke holde fingrene av fatet... Så hold dere fast! Det ryktes nemlig at han nå kan observeres umaskert i et boligblad nær deg! ?! Og ikke hvilket som helst blad heller. Ikke "Hjemmet", ikke "Allers", ikke "Vi over 60"... Nei her snakker vi om Blomsterstjernens eget favorittmagasin (kanskje nest etter Airliner World):


Det er kanskje mange som innbiller seg at dette er et magasin for uteliggere og hjemløse som drømmer om å få seg en bolig? Dere blir nok skuffet. BoligDrøm handler nok snarere om innbydende drømmeboliger, drømmehager og drømme-måltid (både sunne som usunne..). Og i dette hyggelige magasinet har da altså Blomsterstjernen gradvis gått gradene. Fra å skrive ett innlegg i 2011, via 4 innlegg i 2012, til formodentlig hele 10 innlegg i 2013! Dersom han da ikke dummer seg ut... Noe han meget vel kan komme til å gjøre om han ikke skikker seg vel...

Formatet er også forandret ørlite siden forrige sesong. Denne gang blir det en slags krysning av kåseri, lobotomi og botanikk. Vi har kalt det LOBOTANIKK... I 2013 får han att på til lov til å lobotanisere seg i hele 1800 tegn! Hver bidige måned! En skriftlengdeøkning på hele 50% i forhold til tidligere sesonger! For en drøm (ihvertfall for dem som liker å skrive langt...)!


For å gjøre det hele komplett har BoligDrøm fått med seg den svært dyktige Vilde Kamfjord til å illustrere det lobotaniserte. Så til alle dere som vanligvis ikke makter (eller orker) å lese seg gjennom Blomsterstjernens knotete langdryge historier er dette en lettelsens dag! Nå kan man enkelt og greit bare slenge et langt blikk på Kamfjords svært så rikholdige tegninger og vips har man fått sublimert hele tekstens innhold gjennom ett enkelt bilde. Genialt?

Ulempen (eller fordelen..?) er at all denne lobotaniseringen krever en god del watt. For å få regnestykket til å gå opp må vi derfor låne litt strøm fra Blomsterstjernebloggen. Men som dere sikkert vet: "Energi vil aldri forsvinne, bare gå over i andre former...."

En annen liten utfordring er at Blomsterstjernen i år har lyst til å nyte litt av sin hage, ikke bare skrive om den... Etter litt rask kalkulering han han nemlig regnet seg fram til at han i 2012-sesongen totalt tilbragte skarve 58 minutter ute i hagen, mens han tilbragte smått imponerende 786543,5 timer foran PC'en og blogget om hagen... Var det i det hele tatt hans egen hage han blogget om?!?


Om ikke dette var nok, har han også et par andre spennende prosjekt som han endelig tenker å gripe fatt i nå i det nye året. Det skulle derfor ikke forundre meg om dere kanskje vil kunne oppleve en noe redusert stjerne den neste tiden? En stjerne som ikke makter å blogge hver fredag. Kanskje heller ikke annenhver fredag. Kanskje heller ikke hver tredje fredag? Men kanskje bare en gang pr måned? Formularet er ikke helt klart enda. Stien blir til underveis. Bare følg sjokoladepapirene som ligger strødd i hans fotspor.

Men la oss spole tilbake til starten av dette innlegget! 
La oss komme til dagens hovedpoeng!

 Avmaskifiseringen...

For alle dere som verken smugkjøper, stjeler eller abonnerer på Boligdrøm kan jeg berette at det uheldigvis er lekket en superhemmelig film av Blomsterstjernens avmaskifisering på Internettet... Den går i skrivende stund som ulm i vått gress gjennom dataverden. Hele 6 stykker har sett videoen allerede!!!

Mann dere opp! Hold dere fast! Eller bare spol rett forbi...

Sjekk ut videoen her (husk å skru på lyden - trykk på "play"-knappen):
Vel bekomme...

Sørg for å laste ned videoen og deretter kopiere den over på VHS-kassett slik at den kan sees til skrekk og advarsel hver bloggfrie Blomsterstjerne-fredag i det kommende året. Husk at videoen har 18-års grense.
(Om det har klikket for meg? Nei, jeg er bare lobotanisert...)

På tross av alt dette her vil jeg bare avslutte med å spå at 2013 blir et fantastisk år!?!
Både for dere og for meg :)

Godt nyttår & takk for det gamle!
Vi sees inne i magasinet.

P.S. Følg gjerne med på Facebook for siste nytt i Blomsterstjernesaken

P.P.S. Vil dere høre en gladnyhet? Blomsterstjernen har nemlig et medmenneskelig Nyttårsforsett: Han skal bli 2-3% bedre til å besøke og kommentere andre sine blogger i 2013.

P.P.P.S. Dette blogginnlegget er ikke sponset. Maskemannen taler rett fra hjertet (i halsen)


24 kommentarer:

 1. Nydelig film!! Gratulerer hjerteligst med nytt år og ny gesjeft! Tror det er Boligdrøm jeg abonnerer på og som jeg tenkte å si opp. Nå blir jeg nødt å bare fortsette. Før:Ikke en fredag uten Blomsterstjernen Nå: ikke en måned uten den avmaskerte stjernen. Kommer selvfølgelig til å savne fredagen, men du kan vel kanskje legge inne ørliten rapport fra hage og skribentliv med et bilde eller to. Begrensningenes kunst med andre ord.. En stjerne i utvikling er interessant da!

  SvarSlett
 2. Takk Symra, og gratulerer med nytt profilbilde!
  Du er inne på en god tanke der ja... "begrensningens kunst". Skal prøve etter beste evne.

  SvarSlett
 3. Flott film og flott stjerne. :-) Blogg når du rekker, vi venter her. :-D
  God helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. For noen pålitelige venner jeg har ;)
   Bli ikke sjokkert om jeg besøker bloggen din litt oftere...

   Slett
 4. Så gøy da:-) Du er virkelig stjernen både på nett og i magasin:-) Tror jeg skal få mannen min til å spandere et års abonement av nevnte magasin, det er et fint og inspirerende blad, og med dine betrakninger blir det nok enda bedre!

  SvarSlett
 5. Takk! Du vet hvordan å smigre en selverklært stjerne :)
  Det der høres ut som den perfekte manne-gave.

  God helg

  SvarSlett
 6. Fantastisk video, teknisk og visuelt!
  Da den var ferdig fikk jeg forslag om å se nyttårshilsen fra One Direction, den videoen hadde allerede blitt sett av 1.364.246 mennesker...Jeg regner med at maskefilen kommer opp i samme antall om kort tid.

  Lykke til med lobotaniseringen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du har et godt videoøye Elisabeth!

   Men her er det noe muffens!
   Telleren står fremdeles på 8 visninger, selv om minst 3-4 elever har sagt de har sett videoen etter de nevnte 6 FØR dagens innlegg...
   Hmmmm. Svært mystisk ;(

   Kommer snart på kaffebesøk i bloggen din

   Slett
 7. Godt nytt år!
  Ja, det ble jo litt av et sjokk så tidlig i det nye året, men filmen var kul, da. Nyttårsforsetter er bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjokk er like viktig som vann og brød Mariann.
   God helg :)

   Slett
 8. Det må være noe galt med telleren din... Prøv å resette ;-)
  Gratulerer med spennende oppdrag!
  Hm. Noe i det der med 54 min. i den virkelige hagen, og 74 349 timer i den virtuelle... (Jeg ser i hvert fall ikke så mye på TV!!!)
  Håper på flere superhemmelige, maskerte innlegg. Selvsagt når det passer den (nå lett demaskerte) maskerte!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror det bare skyldes litt treghet i oppdateringene til youtube. Maskemannen har nå sneket seg opp i imponerende 14 visninger! Det er nesten ikke til å tro :)

   Skal vi si det er et nyttårsforsett for alle hagebloggere? Å være litt mer ute i hagen i 2013?

   Angående maskerte innlegg. Det gjelder bare å finne den rette maskestørrelsen, og deretter lage et fint mønster av rett og vrang. Så er jeg snart i gang :)

   God helg Villrose!

   Slett
 9. Så modig og så søt =) Gratulerer med spennende prosjekt!
  Selv ble jeg veldig inpirert av linjene dine om det nye året og skal prøve å ta med meg frimodigheten din inn i min hverdag.
  Hørtes så deilig ut å slippe seg løs =)

  Boligdrøm har gjort et skoop. Lobotanikk =) Herlig ord som du nok fyller med spennende innhold. Jeg er med =)

  Ha en fin herlg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til å se deg uten burka i 2013 Hverdagsglede!
   Et skoop? Blomsterstjernen rødmer av dine godord :)

   God helg!

   Slett
 10. For en fantastisk film! Så spennende, effektfull og avslørende - en Oscar verdig!!!
  Og gratulerer med å stige i gradene i Boligdrøm. Du skal se at du om noen år er midtside...eh stjerne ;-)
  Men uten maske da...Tørr du det altså!
  Trodde jeg hadde funnet grunnen til at du suser rundt med maske - jeg leste nemlig at ditt favorittblad nr. 2 er Eyeliner world.... hi hi
  Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe... Eyeliner World høres ut som et knallblad! Nyere forskning viser dessuten at 9 av 10 familiefedre bruker eyeliner daglig. Verden er i forandring.

   Ellers må jeg si at du virkelig er en tankeleser du hagealv... Min store drøm er nettopp å bli bladets midtsidestjerne i 2016-sesongen.

   Slett
 11. Og jeg har nå 6 mnd (?) med avhengighetsskapende (..) fri tilgang på dette bladet som skal frata oss vår lystelige fredagslesning. Men men, vi venner oss med og det er på sin plass å gratulere! Med det nye året så vel som skribentoppdrag! Den jobben kommer du definitivt til å gjøre bra!Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelige ord Ranten! Tror du har et helt år med tilgang... Angående konstruksjon av fredagslesning så kommer jeg helt sikkert til å sprekke innen en uke eller to, kjenner jeg meg rett...

   Vi blogges

   Slett
 12. Hva i all verden har du i en hage å gjøre!? Du hører jo helt klart til foran kamera!! For en start på året!! ;)

  Hurra for 2013!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja se det var ingen dum idé!? Videoblogging istedenfor?
   Hurra for deg og alle andre som klarer å beholde masken i det nye året ;)

   Slett
 13. Applaus, og gratulerer med det spennende oppdraget! :) Men synd for oss fredagslesere at du ikke blir i blogglandia så ofte lenger! Jeg vil nok savne dine fargerike beskrivelser om dette og hint, men kanskje jeg må kjøpe Boligdrøm for å lese? Jeg som ikke klarer å titte over kanten av alle plantene i bedet......Ønsker deg lykke til i 2013! Kul filmsnutt altså!
  Den 21.februar skal frøene jeg fikk av deg såes! Det blir helmaks!
  Godt nytt år!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Krepsemor. Bra at du frisket opp igjen den magiske frøsåingsdatoen! Skulle akkurat til å spørre deg når jeg burde sette i gang. Men 21. februar er altså den ultimate dato! Dessverre faller denne på en torsdag i år...

   Slett
 14. Fantastisk! Selveste stjernen i Boligdrøm! Da vet vi hvilket interiøblad som må i handlekurven. Tenkte forresten på deg i sted! Tuslet rundt her på jobben i en fritime og plukket med meg avleggere av de gamle plantene rundt om i korridorene. Skolen er fra 1950, plantene også. Så her myldrer det av slike kule retroplanter. Kanskje du kunne laget et innlegg om nettopp det. Retroplanter. "Svigermors giftige tunge"...? Tror det er en av dem:)

  SvarSlett