mandag 30. juli 2012

Interiørstylisten Blomsterstjernen?


Neida. Slapp helt av! Det er ikke fredag enda... Laaaangt derifra. Nei her er det mandag og ferieslutt! Årets deiligste dag. Og da må det vel være lov til å feire med et høyst uoffisielt Blomsterstjerneinnlegg..? 

Det er nemlig noe som brenner... Om unøyaktig 2 måneder fra i dag starter Interiør- og boligmessen i Bergen. En messe Blomsterstjernen svært gjerne har lyst til å besøke! Men... han vet rett og slett ikke om han tør? Ja, selv om han ubønnhørlig lovde det i fjor. Han er nemlig så fryktelig redd for at han vil være eneste bloggemann i forsamlingen? Ihvertfall eneste bloggemann med urent mel i posen... 

Og dette til tross for at han formelig elsker jentelus! Forstå det den som kan?!?

Nei. Han må nok derfor lokkes, lures eller tvinges ombord på messen. Og det finnes tilsynelatende flere smutthull. Men de er små. Et av dem er å bli plukket ut som en av messens interiørbloggerstylister! For skulle man være så heldig/dyktig å bli plukket ut er man nemlig NØDT til å gå på messen!!! Slik sier ihvertfall reglementet.

UTLYSNINGEN:

"Interiør- og boligmessen er på jakt etter årets interiørbloggerstylist! Vi ser etter deg som har blikk for komposisjon, fargesammensetning og bruk av ulike materialer til originale og inspirerende sammensetninger."

Dagens bloggebilde er derfor Blomsterstjernens bidrag til konkurransen. Så vidt man kan skimte gjennom masken skulle den avfotograferte sammensetningen oppfylle de fleste punkter i utlysningen? Kanskje med unntak av det siste...

Flere bilder fra den grønnladne fotoseansen kan sees HER.

Sjeldne og sjofle mandagshilsener fra,P.S. Dersom du ikke ønsker å se Blomsterstjernen på Interiør- og boligmessen oppfordres du sporenstreks til å melde deg på stylingkonkurransen du også. Jo flere konkurrenter dess lengre ned på listen havner undertegnede... Elementær matematikk!


LYKKE TIL!!!

15 kommentarer:

 1. Kjempedilemma det der, en nesten uutholdelig konflikt. Fristelsen til kunne delta er knapt til å stå imot. Men som den selvdisiplinerte person jeg er lar jeg blomsterstjernen skinne alene...godt å komme i jobb etter ferien , helt aldeles enig, selv om helsevesenet fort kveler all opplagthet, kreativitet og andre litt ukjente følelser som resultat av late dager...

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott at du lar meg skinne alene i all min uvørne prakt! Helt enig; det er aldeles herlig å være tilbake i jobb selv om det er livsgnistutsugende ;)

   Jeg suste forresten forbi Sola og omegn her på lørdag aften på vei hjem fra Dyreparken i Kristiansand. Det var like før jeg svingte innom mormor for en kopp kaffe og en lefse ;)

   Slett
  2. Velkommen skal du være! Jeg skal kjøpe lefse på coopen i forveien!

   Slett
  3. Hyggelig! Men blir ikke lefsene tørre innen neste gang jeg passerer ditt omegn?

   Slett
  4. Jo, hvis jeg kjøper dem nå.....

   Slett
 2. Hold deg til hageblogging, du...

  SvarSlett
 3. Strålende bidrag! Håper å se deg på messen enten eller!:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!
   Jakter febrilsk etter smutthull ;)

   Slett
 4. Jeg er vel omtrent i samme kategori som deg når det gjelder interiør (hvis det du presenterer her er representativt da;)! Du får ingen konkurranse hos meg.....Jeg liker meg best ute i hagen, husarbeid og pynt og stæsj er ikke min greie!
  Lykke til i alle fall!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det jeg presenterer her er selvfølgelig heeeelt urepresentativt for hva jeg står for. Jeg er minst dobbelt så god som det dette bildet viser ;) Minst...

   Slett
 5. Herlig bidrag ღ ... så det ser ut som du
  må må messen, kjære :)) Her er det ingen
  vei utenom, hihi... selv om jeg liker
  best dine hage/ blomsterinnlegg ღ

  Tusen, tusen takk for så koselige ord
  på bloggen min, blir veldig ydmyk og
  glad ღ - og kjempekoselig at du ville
  bli med, ikke minst :) Ønsker deg en
  fortsatt herlig uke, med eller uten
  sol :)) Klem fra Mette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i lige måde Mette!
   Alt du foretar deg på nettet lyser av estetikk:)
   Klem i retur.

   Slett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Et så kreativt bidrag burde såvisst belønnes godt :D

  SvarSlett