fredag 29. april 2011

Jetflyblomster i Herlega London

Etter at Blomsterstjernen i november loddet ut et nydelig bilde (som han enda ikke har sendt) av det relativt ukjente russiske motstykket til Concorden (Tupolev Tu-144), har det vært en ENORM etterspørsel etter mer flystoff her på bloggen min. Og jommen skal dere få smør! Både "godt smør" og flerumettet.

Første helgen i april pakket nemlig Blomsterstjernen masken og dro til Jumbojettens Mekka og Stemorsblomstenes Medina; vi snakker selvsagt (?) om London... Herlega London!!!

Han rigget seg opp på et hotellrom med utsikt over hele Heathrows vidstrakte rullebane. Makan til utsikt og søvnløshet skal man lete lenge etter!!! Her betaler man nemlig dyrt for å sove dårlig... Men hva gjør vel det når Jumbojet etter Jumbojet dundrer frem og tilbake foran stuevinduet? Attpåtil viste det seg at hotellet kunne fremvise en imponerende Stemorsblomst park.


Hotellet gav rett og slett "all inclusive" en helt ny klang...

Hva mer kan en vel egentlig ønske seg?
(joda de solgte også sjokolade på hotellet)

Du er hjertelig velkommen til å lese innlegget i sin helhet (om du er sær nok til å gidde...) på Blomsterstjernens villablogg.

Klikk her: http://blomsterstjernens.blogg.viivilla.no/2011/04/29/stemorsblomster-og-stefarsfly/

Ønsker dere en helg full av fortryllende jumbojetdrømmer!

Mvh
Blomsterstjernen


EKSTRA! EKSTRA! EKSTRA! EKSTRA!

Det har vært så grassalt mange spørsmål fra dere lesere om hva som egentlig er korrekt klede når man skal kikke på fly... for ikke å si jumbojetter. Og det må vi jo få klarhet i!?!

Heldigvis fikk jeg smugknipset en av de profesjonelle, bak hans rygg, akkurat da han var iherdig opptatt med å total-dokumentere enda en Boeing 747. Denne herremannen til venstre er et prakteksemplar på dem som lever av planespotting; Svart jakke, svart bukse, svart bag. Kikkert, fotoapparat med laaaaaang linse, videokamera og ikke minst walkietalkie til å få inn aller siste nytt fra tårnet. Han gikk ikke glipp av en eneste landing eller takeoff!

Når herremannen så går hjem om kvelden bruker han natten til å se gjennom alle dagens landinger en gang til på video. Men allerede kl 5:59 neste morgen står han atter en gang parat til å dokumentere tusenvis av nye nydelige landinger...

Et annet kjennetegn på planespottere er at man for alt i verden ikke trenger å se ut som den som var mest populær blant jentene på skolen... Jo snodigere du ser ut jo bedre passer du inn i dette miljøet. Har du en skavank er det et stooort pluss!

Blomsterstjernen følte seg frosset ut...til tross.

11 kommentarer:

 1. Ei minnerik helg, altså...
  men beda var riktig søte!

  SvarSlett
 2. Fantastisk! Og jeg som trodde at min sambo var flynerd... jajajaja... ;-)
  PS. Jeg ble alldeles ikke støtt av hurpemor-kommentaren. Den virket på ingen måte støtende når den ble lest og tolket i den rette sammenhengen. (Og dessuten er det jo en grunn til at jeg falt for akkurat det fatet...)
  God helg!

  SvarSlett
 3. Fine fly i mange flotte farger, ganske store noen også. Synes du greier å kombinere de to interessefeltene på en fantastisk måte, det må jo arte seg omtrent som å stå i spagat det meste av dagen. Lurer bittelitt på om du hadde fått med deg noe om et kongebryllup mens du var på de kanter.
  Ber i såfall så pent om et aldri så lite innlegg om akkurat det. Det hadde vært max altså!

  SvarSlett
 4. Haha - du er herlig smågal! Jeg er ikke verken veldig fly- eller moteinteressert, men jeg tar meg selv i å lure på hva som er gjeldende antrekk for planespottere denne våren - ettersom byklær var teit? Er det noe med vinger (libresse, for eksempel?), eller er det mosegrøne fargetoner?

  Og bare for å ha sagt det - for min del kan du tilogmed finne en større bakke å prøve å sette bakkerekord i!

  God helg!

  SvarSlett
 5. Planespotting? Eg trodde det var feilskrevet plantepotting, (sånn er det å være litt snevertenkende.) Det gjekk et lys opp for meg nå at det faktisk er en seriøs hobby og lidenskap.
  Du forresten bor eg under innflygingen til Sola flyplass, trenger altså ikke telelinse, misunnelig?
  Nok seriøsitet:
  Antrekk er viktig vet du. Du kunne jo funnet fram den forhatte boblejakken fra 80 tallet med gult på, så hadde du kanskje følt deg mer hjemme blant luringene..

  SvarSlett
 6. Hei igjen!
  Etter en deilig helg fullstappet med husmaling og utdrikking (av kompis) har jeg endelig tid til å svare dere.

  Først og fremst har jeg tatt Myh på ordet og tilføyd en liten Ekstra-sak i fredagens innlegg. Her beskriver jeg i detalj hvordan man bør kle seg når man kikker på fly...

  Mormor! Joda selvfølgelig fikk jeg med meg et rojalt snev hjem til Norge. Kjøpte porselens pyntefat med bilde av det nye brudeparet. Dessverre gav jeg det til min mor... Angrer nå!
  P.S. Skal inn på villmarksbloggen din sporenstreks!

  Birthemor. Det var enda godt:) Man kjenner lusa på gangen vet du?

  Solfrid: Det var flyene som var søte, bedene var heller tøffe vil jeg si:)

  Hilsen
  Flystjernen

  SvarSlett
 7. Og plutselig hadde denne Symra vært her igjen, midt mens jeg kommenterte forrige melding! Sånn skal det gjøres:)Har du forresten skiftet dialekt i din siste kommentar?

  Supert jakkeforslag fra deg! Med den hadde jeg nok glidd rett inn i forsamlingen;)

  Så du bor rett under innflygingen? Det er nok derfor blomstene trives så godt? Har hørt at de liker litt "bakgrunnsbråk".

  Jeg utfordrer herved Mormor til å produsere sitt eget planespotterinnlegg rett fra hagen! Når nøden er stor kan jeg alltid klare seg med 737'ere. Og er vi riktig heldige kommer det kanskje en MD-80 fra København på besøk?

  B*

  SvarSlett
 8. myh stilte bare et lite spørsmål... ikke grassalt mange..? Men takk for svar :D kan forøvrig avsløre at hun nok hadde sklidd rett inn i planespottermiljøet, med min kjeivhendt- skavank!

  SvarSlett
 9. Jammen jeg leste spørsmålet ditt om og om igjen helt til jeg hadde sett det grassalt mange ganger:)

  Oj det var litt av en skavank du sliter med! Antageligvis er 99,9% av alle planespottere kjeivhendt. Du vil nok gli helt ubemerket inn i mengden!

  SvarSlett