onsdag 13. april 2011

Frøken Skjoldmundal

STOPP en halv!!! Alle dem som ønsker å beholde sin trygge godt innarbeidete fredagstradisjon her på Blomsterstjernen må for alt i verden ikke lese dette innlegget nå... Vent en dag eller 2. Hvorfor? Jo for det er nemlig ikke fredag i dag (dersom du leser dette i dag da... eh?).

Jeg skjønner godt at dere nå er heeeeeeelt i villrede... For alle som kjenner Blomsterstjernen vet jo at han KUN publiserer på fredager. Og her kommer det plutselig et innlegg midt på en onsdags formiddag? Det er minst like dumt som om NRK plutselig skulle sende en episode av Derrick en tirsdags formiddag. Men dere skjønner... jeg er blitt tvunget...

Det har seg nemlig slik at Anne fra Moseplassen har stelt i stand en missekonkurranse kalt Frøken Vårtegn. Et meget godt initiativ, bortsett fra at hun typisk nok har deadline en onsdag og ikke en fredag! Dette skaper jo uhyre store problemer for oss som KUN publiserer på ukens femte dag. Kloke tunger vil da gjerne hevde at jeg burde publisert min deltager forrige fredag, og vips ville alle verdensproblemer være løst... Sant nok! Hadde bare disse kloke tungene også vært kloke i nuet og ikke bare i etterpåklokskapens ånd...

Tilbake til saken. Personlig hadde jeg egentlig ikke tenkt å melde på noen missekandidater. Jeg synes oppriktig talt at mine blomster heller skulle konsentrere seg om skolearbeidet enn å jåle seg foran speilet! Men så er det disse små da... De maser og maser helt til de får viljen sin! Og spesielt Frøken Skjoldmundal har vært pågående den siste uken... "Pappa! Alle de andre får lov... etc etc". Til slutt så jeg ingen annen utvei enn å la henne prøve seg som modell. Ta vel i mot henne!


FRØKEN SKJOLDMUNDAL

Vitale mål:
2,5 meter høy - 57 gram tung. Tynn som en sylfide, der ansikt og hals praktisk talt er uadskillelige. Hennes velfylte bryster strutter rett til værs (på oppsiden av skuldrene..?) og inneholder kun naturlige fyllstoff som klorofyll, utrolig nok intet sililkon! På kandidatbildet stiller hun tidsriktig og toppløs kun ikledd et lekkert vårgrønt Eføyskjørt fra Emilio Pucci.

Bakgrunn:
Frøken Skjoldmundal er en ett år gammel klematisjente fra Bergen, adoptert fra England. Hennes biologiske foreldre Mr & Mrs Cholmondeley klarte ikke lenger å holde styr på sin eventyrlystne villstyrlige datter. Men her hos Blomsterstjernen har hun fått frie tøyler og stortrives! Hun er ikke opptatt av verken krig elle fred, og bryr seg stort sett kun om sitt eget speilbilde og kjekke høyreiste gutteklatreplanter i nærområdet.

Mrs Cholmondeley
Jeg tviler dog sterkt på at Frøken Skjoldmundal har en reell sjanse i missekonkurranse mot fargerike krokuser og primler, i hvert fall på denne tiden av året... Men hun representerer fremtiden! Her gjelder det å se potensialet! Jeg ser typiske modelltrekk i henne; innsugde kinn, trutmunn, fyrrig figur og en attitude vi sjelden har sett her på Landås! Dessuten har jeg sett et passfoto av hennes mor da hun var ung... (se bildet til venstre). En svært vakker og elegant lady.

Jeg ber derfor dommerne om å tenke langsiktig! Selv om Frøken Skjoldmundal akkurat nå kanskje sliter litt med uren hud, voksesmerter og fargeløshet tør jeg love at hun blir vakker som voksen...

Vi vet jo alle at de skjønneste og kuleste på ungdomsskolen ikke hadde så veldig lang holdbarhet? Det er som oftest de "grå musene" som blir vakrest (og kulest) til slutt...

Ha en fin onsdag, torsdag imens...

Blomsterstjernen

P.S. Dere kan slappe helt av alle dere som nå er vettaskremt for at det ikke kommer noe innlegg her på fredag... Det gjør det selvsagt! Da viser vi en fotomontasje fra Frøken Skjoldmundals første leveår. Vel møtt!

6 kommentarer:

 1. Herlig liten masekopp det der :D
  Godt du lot deg overtale til å la henne delta!

  SvarSlett
 2. Håper dere ikke er for krass i juryen? Tror hun lett kan bryte sammen dersom hun møter litt motgang...

  Mvh
  Pappaen

  SvarSlett
 3. Lykke til i konkurransen, hun blir en favoritt, helt klart! Struttepupper på skuldrene må bare slå an!

  SvarSlett
 4. Så kjekt at du også blir med på Frøken....jeg mener missekonkurransen! Dette var en snakkesalig og småvill,søt liten berte! Lykke til! Og takk for kommentar:-)

  SvarSlett
 5. Tror jeg har utviklet en Blomsterstjerne- sonar... torsdag kveld fikk jeg på følelsen av at jeg skulle sneiet innom hagen din, men slo det litt brutalt fra meg - nettopp fordi jeg har skjønt at du poster kun som ukeslutt. ;)

  Men for en skjønnhet vi ser her!! Hun kvalifiserer absolutt til en god plass i missekonkurransen - mine beste lykkeønsker er overbragt mens jeg rasler litt i chearleader- duskene.

  SvarSlett
 6. Som jeg forutsa hadde nok ikke Frøken Skjoldmundal en sjanse mot fargesprakende krokus, scilla og påskeliljer. Da jeg fortalte denne modellspiren at hun ikke kom til finalen tok hun det med overraskende fint temperament...

  Hun smilte lurt og sa: "Bare vent til de skal kåre Frøken Sommertegn, da skal jeg knuse de visne krokusene langt ned i støvlene!!!"

  I mellomtiden stemmer vi selvsagt på Mathildes Eden. Nydelig krokusmakron-bilde!

  Og Myh. Fantastisk nytt ord du har på gang her: Blomsterstjerne-sonar! Det bør inn i ordbøkene til DAMM sporenstreks;) Chearleader-duskene var kledelig...

  B*

  SvarSlett