fredag 22. april 2011

Han er oppstanden!

Mange av mine lesere har gruet seg voldsomt til denne dagen... Til påskeferie..? Nei, ikke i sin helhet, men til Langfredag... Ja dette er jo rett nok en svært trist dag, selv om sorgen så smått begynner å lindres etter nesten 2000 års fordøying.

Nei, 198 av 199 Blomsterstjernelesere har verre ting å bekymre seg over. For de vet at denne selvuttalte stjernen kun publiserer innlegg om fredager og at disse ALLTID blir ALT for lange...

Bekymringen rundt om i de 199 hjem er derfor hvor langt Blomsterstjernens innlegg blir på årets lengste dag, Langfredag? Vil han runde 1 million ord i sitt innlegg? Vil innlegget bli så langt at det blir umulig å bruke "scrolleren" til høyre (da den kun blir 1 nanometer bred som følge av den velfylte siden)? Vil han fylle opp hele serveren til Blogspot.com slik at all blogging på verdensbasis vil opphøre en gang for alle? Spørsmålene er mange, svaret er kort:

Blomsterstjernen sjokkerer og bruker omvendt taktikk. Han besvarer langt med kort!

Med andre ord vil årets lengste dag bli belønnet med årets korteste innlegg! Ja, se det var uventet?

For i mange tilfeller kan ett bilde si mer enn 1 million ord:


Han er oppstanden! Årets første hagepute er i blomst! Sesongen kan eeeeeeendelig starte! Nå er det bare til å vente i spenning på at alle de fjorårs-sådde putene skal klekke en etter en, som påskeegg fylt med godiser i halve regnbuens farger (blått, lilla, hvitt og rosa)


Ønsker dere alle (199) en deilig hagepåske!
Klemmer fra deres ærbødigste,
Blomsterstjernen

8 kommentarer:

 1. Make that 200! ;-)
  Jeg har sådd sånne hageputer i år, de dør i fleng dessverre, men noen vil nok klare seg! Ha en riktig god påske fortsatt!

  SvarSlett
 2. Halleluja! -og amen. Det var innlegget sitt.Men nå har vel tilogmed en blomtsterstjerne annet å gjøre når det endelig skjer masse i hagen.. så nå springer vi ut både i hagen og til hagen-jippi!
  :))

  SvarSlett
 3. Ha en lang fredag og en god påske! Hyggelig gjennsyn med hageputene dine!
  Kan mormor spør om en liten tjenste. Da mormors liv består av flere ting enn hage har hun opprettet bloggen Villmarkens fjerne kusine som hun sliter fælt med¨å få fart på. Av hvilken grunn er uvisst. Kanskje er ikke friluftsliv noe man tuller med i dette landet, kanskje er tittelen avskrekkende; en fjern mormor på fjellet, eller kanskje bloggens genialitet ikke er oppdaget ennå. Lurer på om du kan legge igjen en aldri så liten stjernekommentar da det liksom mangler noe liv der i bloggen. (Har en fast leser i USA da)

  SvarSlett
 4. Jeg må si jeg ble litt bekymret da jeg så tittelen på innlegget ditt, men heldigvis ble jeg beroliget straks jeg begynte å lese! Det finnes verre ting enn at du skriver en million ord =)
  Så bra at dine hageputer endelig blomstrer. Desse har ikke jeg fått til! Hvilket jordsmonn krever de da? kanskje det ble litt vått der mine stod!
  Nydelig, er de!

  SvarSlett
 5. Og en masse god påske ønsker jeg deg også:) Håper det blir mange flotte dager i hagen:)

  SvarSlett
 6. Hei jenter:)
  For en fantastisk hagepåske! Bare så synd jeg ikke tilbringer den i min egen hage...

  Fantastisk Villian, velkommen blant de 200 utvalgte!

  Hageputer er noen snålinger. Om dere leser hageputekrigen del 1 og 2 fra i fjor, ser dere at jeg nesten gav dem opp. Men de er noen luringer, akkurat når du har gitt dem opp kommer de tilbake for fullt. Flere av de fine putene fra i fjor sliter noe grassalt for tiden! Men klipp dem helt ned, og plutselig skyter de nye bladsett fra røttene, eller der omkring.

  Mine vokser enten på en murkant eller i stupbratte sandholdige bed. De trenger ofte en sesong eller 2 på å komme skikkelig i gang.

  Selvfølgelig skal jeg hjelpe en Mormor i nød, men det blir ikke før etter påskeferien... Hold ut! Min store drøm er å ha en fast leser fra selveste USA! Kanskje jeg kan knabbe han/henne...

  De beste påskehilsner fra hytten til noen andre...

  SvarSlett
 7. Heldige du,døde i vinter min så da må jeg kjøpe flere ;-)
  Vi har endelig fått sola tilbake,2 dager med vår og sommer samtidig :-D
  Ha ei fortsatt god påske.

  SvarSlett
 8. Heisan !!Det var ei flott hagepute. Verkleg til å kvila på.... Synest også dei er veldig flotte men strever med å få dei til å trivast. Kanskje eg skulle ta litt meir sand i jorda der dei er...?? For egentlig hadde eg no gjeve opp etter å ha mista mange, og alltid blir dei sett så tilbake ....kvar vår. Lukke til med dine i alle fall !!

  SvarSlett